zondag 12 mei 2013

Moederdag

VOOR ALLE MOEDERS
 
MAAR VOORAL OOK VOOR ONZE EIGEN MOEDERS
 

Krabbel - Moederdag: 4


Wij wensen onze moeders een hele fijne dag vandaag, zonder bezoek van ons, maar wel in onze gedachten...veel plezier vandaag en laat jullie lekker verwennen door onze vaders!!!!!!
 
Vandaag moederdag, een echte dag voor moeders! Ik ben vandaag heerlijk verwend, met mooigemaakte tekeningen van de jongens en een tweetal prachtige hortensia's voor in de tuin! Vorig jaar met moederdag waren de jongens voor het eerst hier in dit huis...vorig jaar met moederdag mochten we een hele middag de sleutel van het huis even hebben en hebben we het huis goed bekeken, de jongens hebben de tuin verkend, vorig jaar met moederdag hebben we Martin en Ingrid leren kennen, omdat we de sleutel aan hen moesten teruggeven en we werden gelijk aan de borrel gezet en de jongens hebben een groot glas appelsap gekregen...een jaar geleden alweer! Vandaag zal de moederdag heel anders verlopen. Gisterenavond heeft Erik zelf tompoucen gemaakt, die smikkelen we zo lekker op bij de koffie en dan even wat spelen en klungelen en vanmiddag na de middag gaan we gezamelijk de puin van de muur opruimen! Erik wilde dat gisterenavond allemaal nog doen, maar hij was moe, kreeg weinig lucht van alle vrijgekomen stof, dus dat mocht van mij niet meer...we doen het gewoon met ons allen vandaag!

Geniet van vandaag de dag!

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat gaat de tijd toch snel. 1 jaar geleden een huis bekijken en nu al zoveel gedaan. Wat zullen jullie trots zijn als je zo terugkijkt.
En net wat je zegt. Geniet van vandaag!!!
Groeten van Josina