maandag 13 mei 2013

Puin ruimen

Wat wij met moederdag gedaan hebben? Euh...hihihi, puin ruimen!! Aangezien Erik van mij zaterdagavond een verbod heeft gekregen om de puin in de container te deponeren, hebben we gisteren met ons allen de handen uit de mouwen gestoken! Zo werd Erik ook een klein beetje ontlast met zijn ribben...
Tadaaaa, de hulptroep!
ieder met een eigen emmer en werkhandschoenen aan

de emmer vullen, tot een draagbaar gewicht


Erik en de jongens wisselden elkaar in de slaapkamer af. Ik ben de hele tijd in de slaapkamer gebleven en heb geholpen met het vullen van de emmers en de kruiwagens, zodra de jongens met hun emmer de voordeur uitliepen, kwam Erik er met de kruiwagen weer in! In een mum van tijd zat het puin van de muur in de container! Toen de jongens enigszins de snelheid eruit hadden, vertelde Erik, dat als het puin allemaal in de container zat, ze dan wel een ijsje hadden verdiend...en dat was het zetje wat ze nodig hadden, ze renden nog net elkaar niet voorbij!
 
Kijk en zó moet dat dus...

en de jongens volgen het voorbeeld


Het is maar goed, dat we de muur tussen de keuken en de woonkamer niet gesloopt hebben, want dat had echt niet meer in de container gepast!

3 opmerkingen:

huis tjokvol zei

een super moederdag heb jij gehad zeg,hihi,leuk dat de jongens mee helpen.

liefs yvonne

Anoniem zei

Maar jij was dan wel de directrice op moederdag, want ja zette de heren aan het werk hahahaha. Maar het is wel leuk, dat de jongens ook meegeholpen hebben. Mag je best trots op zijn. En het ijsje is dus dik verdiend.
Groeten van Josina.

Anoniem zei

Ja, ja, kinderarbeid en dat alles voor maar 1 ijsje ;-)
Heeft je man ook nog iets gekregen?
Veel succes met de laatste loodtjes, volgens mij is het huis niet meer terug te herkennen.

Groet Peter