vrijdag 17 mei 2013

Slaapklaar, balkonbakken en kelder

Het is gisteren nog gelukt! Samen met de jongens, heb ik hun slaapkamer weer 'slaapklaar' gemaakt! Het is een beetje bij elkaar geraapt allemaal...een stuk novilon wat uit de Speis kwam, hebben we weer op de plek gelegd, maar ja, er is natuurlijk een muur weg en het novilon daardoor te smal. Geen probleem, ik heb nog wat stukken op zolder, de schaar erin en een strook eraf geknipt en eraan gelegd, speelkleed van de jongens eroverheen, het stapelbed er bovenop en de vloer was klaar! De boel was, ondanks dat alles afgedekt was, toch met een laag bouwsluier bedekt en dus hebben we alles weer geboend, alle bureau's en de kast, de stoffige hoeslakens (die ik er bewust op had laten zitten) afgehaald, weer met de stofzuiger erdoor en toen hebben we alle beddengoed weer van boven gehaald en de bedden opgemaakt, nog even de ramen gelapt en ze hebben gisterenavond weer gezamelijk op de slaapkamer geslapen!

Vanmorgen heb ik uit het raam gespeurd...naar balkons aan de overkant en JA!! Ik traceerde de eerste balkonbakken!! Dus toen ik Thijs weg had gebracht, heb ik de eerste tien bij de voordeur neegezet en doorgesluisd naar ons balkon...heerlijk! Wauw, wat een lekker gevoel zeg, een aangekleed balkon, nu moeten de plantjes nog even flink groeien en dan vooral hopen dat alles het goed blijft doen!
Aangezien het sjouwen met de bakken niet zo fijn voelt op dit moment, heb ik de tweede lading voor het appartement pas na de middag gedaan en ook daar staat het prachtig! Nou, laat de zon maar komen!! Die is er op dit moment dus niet, het regent al vrijwel de hele ochtend...

Verder nog weer wat gepoetst en in de garage en kelder begonnen om de stofbende van al het slijpen van gisteren op te vegen...echt alles zit onder, ze hebben gewoon alle deuren open laten staan en waren ook aan twee kanten tegelijk aan het slijpen...maar goed, ik was allang blij, dat het gisteren allemaal klaar is gemaakt en dus kon ik nu al een begin maken om het schoon te maken!
Vanmiddag, als Erik terug is, ga ik boodschappen doen, zodat ik morgen niet weg hoef, want morgen komt de volgende 'zending' familie!! Wij hebben er zin in!!

2 opmerkingen:

Liesbeth zei

Ben al benieuwd naar foto's van je fleurige balkonbakken,dat staat daar altijd prachtig hé...

Anoniem zei

Gezellig bloembakken.... Ben je nog niet "stof"moe? Pfft je blijft bezig.
Leuk dat je weer "gasten" krijgt. Weer netjes in Dirndl ontvangen? dan wel even een foto hè?
Groeten van Josina