zondag 18 mei 2014

Zwemmen en afscheid

En daar is inmiddels al een ruime week voorbij...Opa en Oma zijn de reis begonnen...
We zaten vanochtend al op tijd voor een zondag aan tafel. Luuk heeft namelijk vandaag het communiefeestje van zijn vriendje en zou er om 9.00u vanochtend zijn! Vandaar dus dat we om 8.00u aan een goedgevulde ontbijttafel zaten, samen met mijn ouders. We hebben heerlijk rustig ontbeten, Luuk heeft zich verder klaargemaakt en toen was het tijd voor Luuk om afscheid te nemen van Opa en Oma. Voor Luuk waarschijnlijk een beetje dubbel, want hij wist niet wat hij moest verwachten van het feestje bij zijn vriendje, helemaal spannend dus, maar aan de andere kant, Opa en Oma die hij niet meer terug zou zien voorlopig. Luuk uit zich daarin ook niet, dus hij is na het afscheid met een tasje met het cadeautje vertrokken naar zijn vriendje en zal vandaag ongetwijfeld een mooie dag hebben!
Opa en Oma hebben de tassen in gepakt en de auto volgepakt en we hebben gezamenlijk nog een kop koffie gedronken en daarna wilden Jordy en Thijs skeeleren. Thijs is er deze week mee begonnen en vindt het wel gaaf, hij heeft geoefend in de garage en nu wilde bij buiten verder oefenen. Het was meteen afleiding voor ze...voor het afscheid, want beiden waren ze al enigszins geprikkeld en hadden in de badkamer om een onbenulligheidje al krokodillentranen gelaten... en nu hadden ze zich dus in de skeelers gestoken, beschermers aan en om en zo hebben ze afscheid genomen van opa en oma. We hebben mijn ouders uitgezwaaid en zijn naar de Promenade gegaan om daar wat te oefenen, Jordy redt zich er best aardig mee en Thijs is niet bang, dus ook hij redt zich er best mee, al is het natuurlijk wel even wennen, van die flinke dingen aan je voeten! En zo was er wat afleiding rond het afscheid...

Gisteren zijn we naar het zwembad geweest en hebben we heerlijk gezwommen! We waren er bij opening en hebben het de eerste uren heerlijk rustig gehad. We hadden een heerlijk plekje in de hoek van het zwembad, ieder een eigen relaxstoel en vol zicht op het zwembad waar de jongens zich vermaakten. Natuurlijk zijn we allemaal aan het zwemmen geweest!! Opa en Oma, Erik en ik en de jongens...die hadden eigenlijk geen tijd om tussendoor iets te drinken! Het middageten hebben we lekker bij het restaurant van het zwembad gedaan en daarna nog weer het zwembad in. Het was leuk, gezellig en voor herhaling vatbaar! Op de terugweg nog een ijsje meegepikt bij de Mac en daarmee zijn we allemaal moe maar voldaan weer huiswaarts gegaan!

De jongens hebben deze week allemaal een nachtje bij Opa en Oma gelogeerd en hebben ieder zo ook weer heerlijk de aandacht gehad, ze hebben ontelbare spelletjes gespeeld met Opa en Oma, we hebben op een paar keer ontbijt na (omdat de jongens natuurlijk vroeg naar school moeten) alle maaltijden samen genuttigd, we hebben een gezamenlijke wandeling gemaakt in het dorp en Erik en ik de avonden met mijn ouders verbracht. En zo is er dus echt al een hele week voorbij gevlogen!!

Erik gaat morgen weer aan het werk. De vinger is nog steeds dik, rondom de nagel. Onder de nagel is het nog helemaal bont, net als de nagelriem aan de ene kant, bijna zwart zelfs. Het gevoel is nog anders in de vinger, een beetje 'doof', zoals Erik het omschrijft en de bovenkant is nog gevoelig. Nu maar eens kijken hoe het in zijn werk gaat! Donderdag moet Erik weer voor controle naar het ziekenhuis.

1 opmerking:

huis tjokvol zei

moeilijk he om weer afscheid te nemen,maar je kunt op een super leuk weekje terug kijken,en ze zullen vast nog wel weer eens komen.

fijne avond
liefs yvonne